Pozdravljeni svojci, obiskovalci spletne strani !

Obveščamo vas, da se v našem domu počutimo dobro. Manjše število stanovalcev  (11 ) ostaja še v rdeči coni, ker še niso  preboleli Covid 19.

Stanovalci se dobro počutijo, še posebej sedaj, ko se lahko na oddelku malce podružijo med seboj. Trudimo se, da jim z raznimi aktivnostmi popestrimo zimske dneve.  Skladno v vsemi veljavnimi ukrepi skrbimo za  praznično vzdušje.

Pričeli smo z obiski stanovalcev, ki so preboleli Covid 19 in so se sami lahko dogovorili za obiske, sedaj pa nadaljujemo z ostalimi stanovalci na varovanem in negovalnem oddelku. Vsi stanovalci še ne morejo imeti obiskov, zato vas prosimo, da se z željo po obisku obrnete na našo glavno sestro Silvo Jeram, katera bo presodila ali vaš svojec lahko sprejme obisk.

Obisk je omejen na  eno zdravo osebo za čas pol ure, ob prej dogovorjenem terminu. Prostor za obiske smo uredili na zadnji strani doma – terasa za stanovalce. Tam je loža, kjer bo potekal obisk. Obiski bodo zaenkrat samo med tednom.

Zahvaljujemo se vam za izraženo podporo, zaupanje in strpnost.

Vsem vam želimo predvsem zdravja v prihajajočem letu, pa seveda sreče, izpolnitve želja in še veliko lepih trenutkov v krogu vaših dragih.

Lepo pozdravljeni !

Alenka Gantar, direktorica