Spoštovani obiskovalci !

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije v državi je Vlada Republike Slovenije sprejela vrsto ukrepov, s katerimi želi izboljšati epidemiološko stanje v državi. Odlok začne veljati 1. aprila in velja do vključno 11. aprila 2021.

Bistveni dejavniki tveganja širjenja okužbe so zaprti prostori, čas druženja, veliko ljudi na manjšem prostoru in neupoštevanje ukrepov za preprečevanje širjenja okužb.

K uspešnemu obvladovanju širjenja bolezni odločno pripomorete tudi obiskovalci Socialno varstvenega zavoda Vitadom, Pe Dom za starejše Črni Vrh, s svojim odgovornim vedenjem do sebe in drugih. To pomeni, da dosledno izvajate preventivne ukrepe, se držite navodil in priporočil za preprečevanje širjenja nalezljivih bolezni.

Predvsem pa je pomembno, da v omenjenem obdobju obiske v domu omejite na minimum in da v dom prihajate le, če ste popolnoma zdravi. Priporočamo, da na obisk pride ena zdrava odrasla oseba.

Odhodov stanovalcev domov ne priporočamo.

Zahvaljujemo  se vam za upoštevanje vseh navodil in priporočil, kajti le na ta način bomo preprečevali širjenje okužbe in  zagotovili varnost našim stanovalcem.

Lep pozdrav.

Alenka Gantar, direktorica