Pozdravljeni !

Sporočamo vam, da je v našem domu ozdravelo 30 stanovalcev in 23 zaposlenih. Nekaj stanovalcev se zdravi v bolnišnici, za preostale v domu skrbi zdravstveno osebje. Zdravnik iz ZD Idrija nas dnevno obišče in preverja zdravstvena stanja obolelih in ostalih stanovalcev. Svojce redno obveščamo s spremembah zdravstvenega stanja.

Pri delu nam pomaga diplomirani zdravstvenik iz ZD Idrija, absolvent fakultete za zdravstvo, 6 študentov medicine in zdravstvene nege. Naši zaposleni sodelavci delajo dvojne izmene, so brez prostih dni, tako da lahko zagotavljamo  zdravstveno nego in oskrbo.

Stanovalci, ki so skupaj z zaposlenimi bivali na Medvedjem Brdu so se do včeraj vsi vrnili nazaj v dom. Kot ste videli po slikah so se zelo dobro počutili.

Stanovalci se zadržujejo po sobah, druženj še ni. Vsakemu stanovalcu se skuša organizirati dejavnosti, ki jih rad počne. Stanovalci lahko oddajo seznam za trgovino, zaposleni jim uredijo, da prejmejo željene stvari.

Zavedamo se, kako zelo naši stanovalci in tudi vi svojci pogrešate stike. Razmišljamo na kakšne načine  omogočiti varne stike.

Zahvaljujemo se vam za podporo, dobre misli, potrpežljivost in zaupanje. Skupaj smo močni in skupaj bomo šli skozi to težko obdobje v lepše čase.

Lepo vas pozdravljam !

Alenka Gantar, direktorica